ателие Ламбри Фешън

Други

други | Ламбри ФешънЛамбри Фешън извършва всякакви корекции на облекла (текстил, трико и кожа) – подгъви, подплати, скъсяване, стесняване, отпускане, разкрояване, прекрояване, поправки, смяна на хастар, смяна на ципове и др. и разполагаме с необходимото машинно оборудване.

Ако искате да освежите или подновите Вашата мека мебел, може да ни потърсите да Ви консултираме за възможностите за изработката на подходящи калъфи за обличане, които запазват максимално формата на диваните, фотьойлите и столовете и лесно се свалят, перат и обличат.

Ние може да изработим за Вас спално бельо по размер – чаршафи, пликове, калъфки за възглавници, олекотени завивки, както и шалтета, кувертюри и пердета. Следейки модните тенденции в интериора, даваме възможност на клиентите ни да бъде в крак с всички актуални новости в спалното обзавеждане. Умеем да съчетаваме цветове, текстури, материали, форми и обеми. Шием и всякакъв вид текстилни аксесоари за туристическата индустрия – покривки, кърпи, завеси и др.

Спортните дружества могат да поръчат при нас стилни екипи за своите възпитаници – официални и тренировъчни, които ще ги открояват при състезания и други спортни прояви.

Scroll to top