ателие Ламбри Фешън

Предпазна маска

Ателие Ламбри Фешън предлага предпазна лицева маска с 3 защитни слоя, предназначена за многократна употреба. 

Маската е с вътрешен филтриращ пълнеж от памучна вата. Външната част на маската е от 100% памук, а вътрешна част (от към кожата ) е от памучна марля за допълнителна защита и мекота при допир с кожата на лицето. Цена за единични бройки и количества до 100 броя – 5 лв, над 100 броя – 4 лв.

Изделието не представлява медицински продукт.

Лицевите маски се изработват на място в ателието. Възможни са и изработки по размери за възрастни и деца. Поръчки се приемат по имейл, телефон или на място. Ателието е в центъра на София, на 100м от пилоните на НДК. За изработка на количества над 500 броя е необходима предплата в размер на 50%, като срокът за изработка се договаря допълнително.

Спазвайте правилата! Поставяйте маската само с добре измити ръце, като внимавате тя да покрива плътно носа и устата. Никога да докосвайте маската, докато я използвате. Ако при ползване маската се овлажни твърде много от дъха ви, сменете я с нова. Използаните маски събирайте в затворен найлонов плик и след това ги изперете с възможно най-гореща вода и сапун. След изглаждане с гореща ютия, маските са готови за следваща безопасна употреба.

Ателието приема поръчки за ушиване на цялостни предпазни гащеризони и защитни шапки по размери на клиента.

 

Предпазна маска
Scroll to top