ателие Ламбри Фешън

Работно облекло

работно облекло | Ламбри ФешънЗнаете ли, че много идеи на световните модни дизайнери се взаимстват за изработката на работни облекла в различни сфери? Това не е случайно, защото модата – великият диктатор налага своите правила и закони на само в облеклото, но и в архитектурата, в обзавеждането, в индустриалния дизайн, в автомобилите и къде ли още не! Затова повечето модни ателиета предлагат наред с фешън колекциите си и изработка на работни облекла, в които дизайнерите влагат своите не по-малко креативни идеи. Все повече фирми разпознават ролята на работното облекло като значим инструмент за утвърждаване на изградена визия и стил на корпоративна идентичност. Те търсят своя  визия в начина, по който изглеждат техните служители, не само чрез логото и фирмените знаци, но и в собствените модели работни облекла.

Ламбри Фешън създава и изработва качествени, стилни и удобни облекла и униформи за редица сектори с индивидуален и уникален фирмен дизайн.

Разполагаме с опит, знания и умения за проектиране и изпълнение на работни облекла в следните отрасли:

  • туризъм: готвачи, кухненски персонал, камериерки, сервитьори и бармани;
  • здравеопазване: лекари, сестри, лаборанти, санитари и друг медицински персонал;
  • търговия: продавачи, управители и помощен персонал на магазини, бензиностанции и други търговски обекти;
  • култура и изкуство: сценични, мажоретни, циркови и филмови костюми;
  • администрация в различни отрасли – облекла и костюми;
  • други.

Дори и в рамките на една фирма, ние предлагаме решения, отличаващи фирменото работно облекло за различните йерархични нива, което улеснява контактите с нейните клиенти. Ламбри Фешън изработва работни облекла съобразено с действащата държавна наредба за униформи и нормите за безопасност на труда (валидни в България и Европейския Съюз), като осигурява удобство, свобода на движения и комфорт за всеки служител, съобразно неговите физически дадености. Създаваните от нас облекла и униформи се отличават със стил и функционалност, а за производството им използваме качествени материи, отговарящи на нормативните изисквания и с добри показатели на износоустойчивост.


Scroll to top